Utasbiztosítás

A Posta Biztosítóval együttműködve kínálunk Önnek lehetőségeket arra, hogy a váratlan események által felmerült költségeket minimalizáljuk, legyen szó akár belföldi, akár külföldi utazásról. Utazzon felelősségteljesen!
 
Miért van szükség útlemondási (sztornó) biztosításra?
Egy nyaralás előtt sajnos adódhat számtalan olyan váratlan esemény, amely részben vagy teljesen meghiúsítja az utazását. Ebben az esetben élhet a sztornó biztosítás adta lehetőségekkel. Az útlemondási biztosítás megkötésére általában az utazás lefoglalásánál van lehetősége. Utazásképtelenség (megbetegedés, baleset, elhalálozás, lakás kirablása, munkanélkülivé válás) esetén a szükséges igazoló dokumentumok benyújtásával téríti meg a biztosító az utazási iroda részére befizetett út összegét az Ön számára. Mindenképpen érdemes kötnie útlemondási biztosítást, mivel ennek a mértéke elenyésző az egész utazás összegéhez képest.
Az útlemondási (sztornó) biztosítás kizárólag baleset-, betegség- és poggyászbiztosítással együtt köthető. 
 
Miért van szükség baleset-, betegség- és poggyászbiztosításra?
A külföldi utazás vagy tartózkodás idején történhetnek Önnel olyan események, melyet nem tud befolyásolni. Legyen szó váratlan betegségről, balesetről vagy csomagjainak önhibán kívüli megrongálódásáról vagy elvesztéséről, A betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás (BBP), illetve az ezeket kiegészítő segítségnyújtási szolgáltatások az Ön kényelmét szolgálja oly módon, hogy az esemény megtörténte után a helyszínen felmerülő költségeket a biztosító utólagosan (néhány esetben azonnali segítségnyújtással) megtéríti és azonnali magyar nyelvű telefonos segítségnyújtást ad azon utasok számára, akik nem rendelkeznek a helyi nyelvismerettel, ezen kívül súlyos esetekben gondoskodik a beteg hazaszállításáról vagy a hozzátartozók kiutazásáról. 
 
Amennyiben szeretne utasbiztosítást kötni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!