Terembérlés, rendezvényhelyszín

Néhány belföldi szálláshelyünk rendezvénytermei alkalmasak céges rendezvények, esküvők osztálytalálkozók, csapatépítő tréningek lebonyolítására. 
 
A kiscsoportos vezetői tréningektől egészen a nagy szakmai konferenciákig, a továbbképzésektől a partnertalálkozókig a debreceni Nagyerdő szívében található Postás Üdülő és a platánfák között rejtőző Balatonalmádi Postás Üdülő is ideális helyszín. 
 
Balatonalmádi Postás Üdülő:
 
Konferenciaszervezés:
80 fős befogadó képességű, légkondicionált éttermünkben vállaljuk esküvők, bálok, ballagási ebédek, céges rendezvények szervezését és teljes körű lebonyolítását.
A kiváló technikai felszereltség mellett a nyugodt környezet tökéletes a továbbképzések, konferenciák, csapatépítő tréningek, ballagások, esküvők, gálavacsorák, állófogadások, céges évzáró rendezvények magas szintű, zavartalan lebonyolítására.
Konferencia-vendégeink részére különböző jellegű kávészüneteket ajánlunk, így lehetőség van kávé, üdítő mellett sós és édes teasütemények, igény szerint szendvicsek fogyasztására is.
 
Termeink igény szerint berendezve:
 
 
Valamennyi terem az alábbi eszközökkel felszerelt: DVD és videó lejátszó, hangosítás, internet csatlakozás, projektor, mikrofon, flipchart tábla, vetítővászon.
 
  
 
További ajánlataink:
 • vitorlázás a szálloda saját, 11 fős vitorlás hajóján
 • outdoor programok (erdei csapatépítés, veszprémi felfedező túra, kalandpark)
 • borkóstoló program 
 • disznótoros program
 
Debreceni Postás Üdülő:
 
A Postás Üdülő a város legszebb részén, a Nagyerdőben, békés, idillikus környezetben fekszik. Az Üdülő magas szintű szolgáltatásaival kellemes kikapcsolódást nyújt mind az egyéni, mind a családos, mind a szervezetten üzleti célból vagy konferenciára érkezők számára. 
 
Konferencia részleg:
Az üdülő minden igényt kielégítő konferencia részlege légkondicionált, természetes fényű, szolid eleganciával berendezett környezetben került kialakításra. 
 
Termeink igény szerint berendezve:
 
 
A konferencia termek mindegyike a legmodernebb technikai eszközökkel felszerelt: flipchart, vetítővászon, projektor, mikrofon, hangosítás. Vendégeink részére ingyenes wifi használatot biztosítunk (a jelerősség emeletenként elérő lehet). Székek és asztalok igény szerinti elrendezéssel kérhetők. 
Konferencia-vendégek részére különböző típusú kávészüneteket ajánlunk, ahol a standard kávé és üdítő mellett sós és édes teasüteményeket, igény szerint szendvicseket is kínálunk:
 • kávé, tea, üdítő vagy ásványvíz: 800 Ft/fő/alkalom
 • kávé, tea, üdítő vagy ásványvíz, édes- és sós teasütemény: 1350 Ft/fő/alkalom   
 • kávé, tea, üdítő vagy ásványvíz, édes- és sós teasütemény, szendvics: 2100 Ft/fő/alkalom
 
  
 
 
Gasztronómia
Ízlésesen kialakított környezetben az étterem előzetes igények alapján minden napszakban széles tárházát kínálja a gasztronómiai különlegességeknek és magyaros ételeknek egyaránt.
 
Szolgáltatásaink:
 • Villás reggeli
 • Állófogadás
 • Pezsgőbontás
 • Munkaebéd
 • Díszétkezés
 • Büfé ebéd, vacsora
Előre egyeztette személyre és szabott menüsort készítünk minden kedves érdeklődőnk részére.
 
 
Esküvői rendezvényszervezés:
Az Üdülő kedvező árakkal vendégbarát kiszolgálással, házias ízekkel várja az ifjú párt és a násznépet. A nagy napon az ünnepi menü fenséges ízei, figyelmes személyzetünk garanciát jelentenek arra, hogy életük legszebb napja még emlékezetesebb maradjon Önök és vendégeik számára. Az Üdülőben igény esetén lehetőség van a polgári szertartás lebonyolítására. Az Üdülő ajándéka az ifjú pár részére az esküvő éjszakájára egy kétágyas szoba. 
Pénteki napon tartott esküvői vacsorák árából 10 % kedvezményt biztosítunk.
Légkondicionált termeink külön költség felszámítása nélkül a vacsora napján 16:00-tól másnap 04:00 óráig állnak a rendelkezésre. 
Alapdekorációt és dekorációs kiegészítőket,textil hatású szalvétát valamint vetítéshez projektort és kivetítő vásznat díjmentesen biztosítunk. Minden kedves ifjú pár részére személyre szabott menüsort készítünk.
 
 
 
Kérjen ajánlatot munkatársainktól!