Rólunk

A Posta Paletta Zrt. 2011-ben a Magyar Posta Zrt. leányvállalataként jött létre. A Társaság több tevékenységet is folytat.
 
Utalvány kibocsátó tevékenységének keretén belül Ajándék Utalványt, Sport és Kultúra Utalványt, valamint Iskolakezdési Utalványt forgalmaz. Az utalványok kiterjedt elfogadó hálózatban válthatók be országszerte. A tevékenységi körök fejlesztésének köszönhetően mára valamennyi utalvány típus saját szolgáltatásokra is beváltható.
A Posta Paletta Zrt. célja, hogy utalványai átfogó kínálata, versenyképes és megbízható szolgáltatásai, valamint kiterjedt beváltóhely hálózata révén az ország bármely munkaadójának, cégének vagy intézményének partnere, s egyben a hazai utalványpiac egyik kiemelt fontosságú szereplője legyen.
A Posta Paletta főbb jellemzői megbízhatósága mellett, hogy stabil pénzügyi és logisztikai háttérrel naponta bővülő elfogadóhelyi hálózattal, versenyképes árakkal, valamint gyors pontos szolgáltatással rendelkezik.
 
A Posta Paletta Zrt. turisztikai tevékenysége keretében elsősorban a Magyar Posta szálláshelyeinek szabad szálláskapacitásait értékesíti Posta Utazás néven. A Posta üdülői és vendégszobái az ország 46 pontján várnak sok szeretettel minden kedves vendéget.
A Posta Utazás a külpiaci értékesítésre, illetve a piaci trendeknek és viszonyoknak megfelelő turisztikai termékek kialakítására törekszik. A szálláshely szolgáltatás mellett megtalálható a magán és üzleti jellegű rendezvényszervezés, úgymint esküvő, konferencia, csapatépítés, valamint étkezési szolgáltatások biztosítása is. A dolgozói és ügyféligények kielégítésére a Posta Utazás teljes körű szolgáltatást kíván nyújtani, ezért kínálatában szerepelnek külföldi utazási ajánlatok és utasbiztosítási termékek is.
 
A Társaság szolgáltatásainak megbízhatóságát a Magyar Posta, mint Tulajdonos háttere is biztosítja.
 
Turisztikai szolgáltatásaink jelenleg:
  • A Magyar Postai Zrt. tulajdonában lévő szálláshelyek értékesítése
  • Saját szervezésű belföldi programcsomagok értékesítése
  • Külföldi egyéni és csoportos szállásfoglalás
  • Buszos városnéző és nyaraló programok szervezése
  • Személyre szabott utazások szervezése belföldön és külföldön egyaránt
  • Rendezvényszervezés postai szálláshelyeken: céges rendezvények, konferenciák, esküvők, családi és baráti összejövetelek szervezése
  • Terembérlés felszereléssel, büféajánlattal
  • Koncert, színházjegyek és egyéb kulturális rendezvények jegyeinek értékesítése
  • Incentive, csapatépítő tréningek szervezése
  • Utazási biztosítások kötése