Belföldi postai szálláshelyek

Abádszalók - Postás üdülő

A Tisza-tó partján fekvő kedvelt üdülőhely kiválóan alkalmas a vízi sportokat, horgászatot, kerékpározást kedvelők számára. A strand lassan mélyülő vize biztonságos fürdőzési lehetőséget nyújt kisgyermekeseknek, úszni nem tudóknak egyaránt. Az "Abádszalóki nyár" változatos programja minden évben kiemelkedő esemény.

2.900 Ft/ fő/éj-től

Tovább
 

Aggtelek - Posta vendégszoba

Aggtelek hazánk legjellegzetesebb karsztvidéke, a világörökség része, Szlovákia hátárához közel fekszik. A közelben található az ország egyik leghíresebb cseppkőbarlangja, a Baradla–Domica-barlangrendszer, mely Közép-Európa leghosszabb barlangrendszere.

2.900 Ft/ fő/éj-től

Tovább
 

Badacsonytomaj - 1. posta vendégszoba

Minden, amit a természetben szépnek ismerünk, csodálatosképpen együtt van itt, a Badacsony környékén. Mindenből ízelítőt kapunk, gyönyörű, büszke hegyekből, omlatag öreg várakból, napsütötte, dalos szőlős déli lankákból.

3.000 Ft/ fő/éj-től

Tovább

Balatonalmádi - Postás üdülő

Balatonalmádi a Balaton északkeleti csücskében, 7 km hosszú partszakaszon helyezkedik el. A keleti medencének egyik festői szépségű fürdővároskája, ahol nincsenek nagy távolságok. A kisgyermekes családok paradicsoma a Wesselényi-strand, az északi part legnagyobb strandfürdője, óriás vízicsúszdájával és vízi játszóterével. A tó a vízi sportok kedvelőinek, vitorlázóknak, szörfözőknek, horgászoknak kiváló lehetőséget nyújt. Lovagolhatunk is vagy kirándulhatunk az Óvári Messzelátóhoz, ahonnan csodálatos kilátás nyílik Vörösberényre és a Balaton Keleti-medencéjére.

6.300 Ft/ fő/éj-től

Tovább
 

Balatonfüred - Postás üdülő

Balatonfüred a Balaton északi partjának fővárosa, legrégebbi üdülőhelye. Ismertségét a Balaton közelsége mellett elsősorban szénsavas forrásainak és mediterrán jellegű klímájának köszönheti. A város a füredi Pantheonban állít emléket azoknak az íróknak, költőknek, művészeknek, tudósoknak akik a fürdőhely életében jelentős szerepet játszottak.

3.800 Ft/ fő/éj-től

Tovább
 

Balatonfüred, Arács - Postás üdülő

A tagadhatatlanul külön identitással rendelkező Arács girbe-gurba, szűk utcáival, a területét átszelő patak partjára épült régi házaival, a Koloska völgy adta friss levegőjével és meghitt hangulatával egészen sajátos miliőjű hely, amely ideális terep a kirándulásokra. Arács Balatonfüred városrésze.

6.000 Ft/ apartman/éj-től

Tovább

Balatonfűzfő - Posta vendégszoba

Balatonfűzfő a Balaton északkeleti csücskén a Fűzfői-öböl partján fekvő kisváros. Magas színvonalú strandja élénk fürdőéletet vonz, védett öble pedig a vitorlásoknak nyújt egyedi élményt.

3.300 Ft/ fő/éj-től

Tovább
 

Balatongyörök - Postás üdülő

A festői fekvésű település a Balaton északi oldalán található. Jól kiépített strandjával, hajóállomásával, múltat őrző halászházaival, családias hangulattal várja az idelátogatókat.

3.100 / fő/éj-től

Tovább
 

Balatonkenese - Postás üdülő 1.

Balatonkenese a Balaton északkeleti csücskében fekszik. Az egyetlen olyan Balaton parti település amely igazából sem a déli, sem az északi parthoz nem tartozik.

3.500 Ft/ fő/éj-től

Tovább

Balatonkenese - Postás üdülő 2.

Az egyetlen olyan Balaton parti település amely igazából sem a déli, sem az északi parthoz nem tartozik. A magaspartról, illetve a közvetlen vízpart jelentős részéről a Balaton egész keleti medencéje és a Tihanyi félsziget jól belátható, kedvező időjárás esetén a tájkép minden évszakban látványos.

22.000 Ft/ apartman/éj-től

Tovább
 

Balatonmáriafürdő - Postás üdülő

A Dél-Balaton üdülőterületén, Balatonmáriafürdőn ma már nincsenek szőlőültetvények, mint korábban, de egyre több a kikapcsolódáshoz szükséges üdülő és a pihenéshez kapcsolódó szolgáltatás. A Balaton ezen partszakaszán nyolc strand várja az idelátogatókat. Számos nyári rendezvény kerül a községben megrendezésre, melyek növelik a nyaralás hangulatát. Balatonmáriafürdő rendkívül népszerű utazási célpont a gyermekes családok körében a sekélyvizű strandok miatt.

2.900 Ft/ fő/éj-től

Tovább
 

Budapest, Amerikai út vendégszoba

Zuglóban, a belvárostól csupán 5 kilométerre, az Amerikai úton, csendes, zöld övezeti részen található szálláshelyünk.

3.900 / fő/ éj-től

Tovább