ÉnPostám Hűségprogram

Mit nyújt az Ön számára az ÉnPostám Hűségprogram? 
Az ÉnPostám Hűségprogrammal számos kedvezményt vehet igénybe a Posta Csoporton belül és a megjelölt partnereknél. Az ÉnPostám Hűségprogrammal kapcsolatos további információkat és részletes feltételeit megtalálja itt.  
 
Hogyan veheti igénybe ÉnPostám kártyáját a Postautazás szolgáltatásaira?
Amennyiben kiválasztotta az Ön számára megfelelő utazási ajánlatunkat, kérjük jelezze munkatársaink felé és küldje el ajánlatkérését. Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a szabad férőhelyekről és a kitöltendő dokumentumokról. A foglalás során kérjük jelezze, hogy hűségkártyával rendelkezik és igénybe venné az általunk kínált kedvezményeket. A mindenkori Hűségkártya kedvezményt Ön, mint kártyabirtokos kizárólag abban az esetben veheti igénybe a Posta Utazás által kínált és Hűségkártya körben megjelölt szolgáltatásokra, amennyiben saját nevére és saját javára, tehát utasként veszi igénybe, vagy ha saját nevére, de egyenes ágbeli rokona, házastársa, élettársa, örökbefogadott, mostoha- és a nevelt gyermeke, örökbefogadó-, mostoha- és nevelőszülője javára rendeli meg a szolgáltatást. Az adott foglalás végösszegéből azonnal jóváírjuk az Ön számára elérhető legnagyobb kedvezményt. 
 
Milyen mértékű kedvezményt tudunk Önnek nyújtani?
(A táblázat a 2017. október 1-től érvényes kedvezményeket tartalmazza)
 

 

ÉnPostám kártyával nem rendelkező ügyfeleink részére

"ÉnPostám kártya" kedvezmény

Posta szálláshelyek

nincs kedvezmény

5 %

Horvátországi nyaralás

nincs kedvezmény

5 %

Buszos utak, körutak

nincs kedvezmény

5 %

További belföldi ajánlatok

nincs kedvezmény

5 %

 
Hogyan igényelhet ÉnPostám kártyát?
Amennyiben még nincs hűségkártyája igényeljen mielőbb, hogy kedvezményeinket igénybe tudja venni foglalásánál. ÉnPostám kártyát személyesen, személyazonosító okmánya bemutatása mellett igényelhet a több mint 2000 kijelölt postán vagy online módon az alábbi linken:  ÉnPostám kártya online igénylés.
A Programban részt vevő posták listáját itt találja .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A Hűségkártya kedvezmény az akciós utazásokra nem érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze!
 
 
A Hűségkártya kedvezmény kizárólag új foglalásokra érvényesíthető, amennyiben a megrendelőlapon hiánytalanul tüntette fel az alábbi adatokat:
  • Hűségkártya azonosító / LÜA azonosító
  • Hűségkártyán szereplő név
  • Kedvezménykód