Foglalási útmutató

Válassza ki oldalunkon az Önnek megfelelő szálláshelyet és kérjen tőlünk ajánlatot a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek egyikén.  
 
Amennyiben valamelyik utazási ajánlat elnyeri tetszését, a megrendelőlap kitöltésével és visszaküldésével lefoglalhatja azt. A megrendelőlapot elküldheti nekünk e-mailben (info@postautazas.hu) vagy pedig faxon (06-1-288-1508).
 
A megrendelőlapot beérkezés után feldolgozzuk és elküldjük Önnek a kiállított utazási szerződést. Kérjük, ellenőrizze a szerződésen szereplő adatokat. A szerződést aláírva kérjük küldje vissza postán, e-mailben vagy faxon.
 
A szerződésen szerepel a befizetendő összeg és a fizetési határidő. Az előlegfizetés összege az általános szerződési feltétek szerint. 
 
A külföldi ajánlatainknál lehetőség van Forintos és Eurós fizetésre is. A pénznemet a foglaláskor szükséges eldönteni, azon később változtatni nem lehet. Eurós árainkat árfolyam ingadozástól függetlenül garantáljuk! Forintos fizetés esetén az érvényben lévő ÁSZF szerinti €/Ft árfolyamig garantáljuk árainkat. Amennyiben tartósan efölé megy az árfolyam, akkor a forintos árakra ráemelhetünk.
 
Lehetőség van útlemondási biztosítás, illetve baleset-, betegség- és poggyász biztosítás kedvezményes árú megkötésére is. A sztornó biztosítás kizárólag a baleset-, betegség-, poggyász biztosítással együtt köthető szerződéskötéskor. Amennyiben csak baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást szeretne kötni, úgy az utazás napjáig van erre lehetősége.
 
A foglalás az előleg és hátralék vagy a teljes részvételi díj egyösszegű befizetésével válik véglegessé.
 
Az utazáshoz szükséges visszaigazolást az utazás megkezdése előtti 7 napon belül küldjük el e-mailben. Ezen szerepelnek az utazáshoz szükséges információk.