Foglalási útmutató

Hogyan foglalhatom le a Posta Utazás által kínált belföldi postai szálláshelyeket?

Belföldi szálláshelyeink esetében Ön is le tudja ellenőrizni a szabad helyeket: Válassza ki oldalunkon az Önnek megfelelő szálláshelyet. Minden szálláshelynél (jobb oldalon, fent) található egy „Ellenőrzöm a szabad helyeket” ikon. Arra kattintva, majd kiválasztva a megfelelő szobatípust megjelennek a rendelkezésre álló szabad helyek.

Megrendelőlap elküldése: Amennyiben valamelyik szálláshely elnyeri tetszését, a megrendelőlap kitöltésével és visszaküldésével lefoglalhatja azt. Az alsó menüsorban, a Letölthető dokumentumok között szerepel a megrendelőlap belföldi szálláshely foglalásához dokumentum. A megrendelőlapot elküldheti nekünk e-mailben (info@postautazas.hu) vagy pedig faxon (06-1-288-1508). A megrendeléseket érkezési sorrendben dolgozzuk fel és szabad helyek függvényében igazoljuk vissza!

A megrendelőlapot beérkezés után feldolgozzuk és elküldjük Önnek a kiállított utazási szerződést. Kérjük, ellenőrizze a szerződésen szereplő adatokat. A szerződést aláírva kérjük küldje vissza postán, e-mailben vagy faxon. A szerződésen szerepel a befizetendő összeg és a fizetési határidő. Az előlegfizetés összege az általános szerződési feltétek szerint.

 

Hogyan foglalhatom le a külföldi utazásokat, szálláshelyeket, buszos utakat?

Külföldi utazásaink, szálláshelyeink, illetve buszos utazásaink foglalása esetén vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén. Egyeztetést követően a szabad helyekre megrendelését a megrendelőlap külföldi utazások foglalásához, illetve a megrendelőlap autóbuszos utak foglalásához dokumentum elküldésével tudja elindítani. A honlapon az alsó menüsorban, a Letölthető dokumentumok között szerepelnek a megrendelőlapok.

A külföldi ajánlatainknál lehetőség van Forintos és Eurós fizetésre is. A pénznemet a foglaláskor szükséges eldönteni, azon később változtatni nem lehet. Eurós árainkat árfolyam ingadozástól függetlenül garantáljuk! Forintos fizetés esetén az érvényben lévő ÁSZF szerinti €/Ft árfolyamig garantáljuk árainkat. Amennyiben tartósan efölé megy az árfolyam, akkor a forintos árakra ráemelhetünk.

Lehetőség van útlemondási biztosítás, illetve baleset-, betegség- és poggyász biztosítás kedvezményes árú megkötésére is. A sztornó biztosítás kizárólag a baleset-, betegség-, poggyász biztosítással együtt köthető szerződéskötéskor. Amennyiben csak baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást szeretne kötni, úgy az utazás napjáig van erre lehetősége.

A foglalás az előleg és hátralék vagy a teljes részvételi díj egyösszegű befizetésével válik véglegessé.

Az utazáshoz szükséges vouchert az utazás megkezdése előtti 7 napon belül küldjük el e-mailben. Ezen szerepelnek az utazáshoz szükséges információk.