Cseh és szlovák körutazás, prágai városnézéssel ***

Csehország – Prága – Prága

53.900 Ft/ fő/3 éj-től

Cseh és szlovák körutazás, prágai városnézéssel

MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETŐVEL!

Időpont: 2018. március 15-18. (4 nap/3 éjszaka)

 

Utazás: autóbusszal
Étkezés: reggeli (igény esetén félpanzió igényelhető)
Szállás: városközponthoz közeli, 3*-os szállodában

Program:
1. nap:

Elutazás Budapestről reggel 6.00 órakor. Pozsonyba érkezve ismerkedés a város szépen felújított történelmi városközpontjával, ahol számtalan magyar vonatkozású műemlékkel találkozunk. Szabadidő az Óváros téren, ahol egy kellemes hangulatú forró kávé vagy csokoládé mellett pihenünk. Továbbutazva Telc városába teszünk kitérőt. A város főteret 70 XV – XVI. századbeli lábas ház díszíti (világörökség). Az esti órákban Prága fényei köszöntenek bennünket, ahol elfoglaljuk szálláshelyünket (fakultatív vacsora).
2. nap:
Reggeli után a napi túránkat a Prágai Várban kezdjük. Itt található a gótikus Szt. Vitus székesegyház, a Szt. György szobor, a Régi Királyi Palota és a Szt. György Bazilika. A várfalnál található Prága legfestőibb utcája, az Arany Utcácska. Ismerkedés az Óvárossal, megtekintjük a Lőportornyot és a szecessziós stílusban épült Reprezentációs Házat, a Városházát, tornyán a középkori csillagászati óraművel, az Orlojjal, amely immár ötszáz éve minden kerek órában bábjátékkal szórakoztatja a nézőket. Sétánkat az Újvárosban folytatjuk és a Vencel téren fejezzük be. Este fakultatív vacsorázási lehetőség, majd a szálláshely elfoglalása a késő esti órákban.

3. nap:
Fakultatív kirándulást ajánlunk Pilzenbe. Pilzent amellett, hogy a „sör-fővárosa”-ként ismerjük, egyben Nyugat-Csehország közigazgatási, művelődési és gazdasági központja. Itt készül a híres sör, melyet Pilsner Urquell néven ismer a világ. Érkezés után első utunk a város híres sörgyárába vezet, ahol a kóstolóval egybekötött látogatás alkalmával, a gyár múzeumát is felkeressük. Ezután séta az óvárosban: Városháza víztorony, Szt. Bertalan templom, főtér. Fakultatív vacsorázási lehetőség, majd visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.

4. nap
Reggeli után elbúcsúzunk Prágától. Útközben Kutna Hora-n megnézzük a híres Csont Kápolnát. Utolsó megállónk a cseh városok gyöngyszeme, Česky Krumlov. A kisváros igazi ékszerdoboz, méltó vetélytársa a tőle sokkal nagyobb és híresebb Prágának. Gyönyörködve sétálunk a Moldva kanyarulata által körülölelt festői, középkori reneszánsz belvárosban.  Rövid szabadprogram keretében kedvünkre kóborolhatunk Csehország második legnagyobb vár udvarában, valamint a középkori hangulatú óvárosban. Fakultatív ebéd. Városnézésünket követően hazafelé indulunk. Érkezés Hegyeshalmon át Budapestre az esti órákban.

Részvételi díj 2 ágyas szobában, 2 fő elhelyezése esetén reggelivel: 53 900 Ft/fő 
Részvételi díj 3 ágyas szobában, 3 fő elhelyezése esetén reggelivel: 53 900 Ft/fő 
Részvételi díj 1 ágyas szobában reggelivel: 64 900 Ft/fő 

AZ ÁR MÁR TARTALMAZZA A FOGLALÁSI DÍJAT ÉS A FIX ÜLŐHELY DÍJÁT IS IGÉNY ESETÉN!

A részvételi díj tartalmazza: az utazás díját autóbusszal, szállást a választott szobatípusban 3 *-os szállodában, reggelis ellátást, az idegenvezetőt a teljes útra, audio guide-ot a teljes útra, a foglalási díjat és a fix ülőhely díját (2000 Ft/fő) igény esetén, a még szabad helyek függvényében.

A részvételi díj nem tartalmazza: az esetleges belépőket, a kedvezményes betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, valamint az útlemondási biztosítást, fakultatív programok díját, a félpanziós felárat.

Tájékoztató a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:
•    Telc kastély 120 CZK
•    Prágai vár 250 CZK 
•    Kutna Hora - Csontkápolna 90 CZK 
•    Kutna Hora - Szent Borbála Katedrális 60 CZK 
•    Karlovy Vary (Becherovka múzeum) 120 CZK 
•    Plzen sörgyár belépő: 200 CZK
•    Česky Krumlov vár 260 CZK
•    Česky Krumlov vártorony 50 CZK

További információk: az utazás min. 35 fő részvételével indul. A programváltozás jogát fenntartjuk.

Hűségkártyával – 5 % a normál árból!**
Részvételi díját POSTA PALETTA AJÁNDÉK UTALVÁNNYAL is fizetheti!
Zárt csoportoknak bármely más napon, és vidéki kiállással is indítunk utakat! Kérje egyedi ajánlatunkat!

* Egyéb kedvezménnyel és akcióval nem vonható össze. 
**Hűségkártya kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze!    

Ár tartalmazza: az utazás díját autóbusszal, szállást a választott szobatípusban 3 *-os szállodában, reggelis ellátást, az idegenvezetőt a teljes útra, audio guide-ot a teljes útra, a foglalási díjat és a fix ülőhely díját (2000 Ft/fő) igény esetén, a még szabad helyek függvényében.

Ár nem tartalmazza: az esetleges belépőket, a kedvezményes betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, valamint az útlemondási biztosítást, fakultatív programok díját, a félpanziós felárat.

Szállástípus: szálloda

Utazás módja: busz

Ellátás módja: reggeli

Ajánlatkérés


* Amennyiben nem rendelkezik ilyen kóddal, kérjük hagyja üresen.